********************************

.....................................................* χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωση για τον αγροτικό κόσμο *
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Την 1η Έκθεση Ροδιού, διοργανώνει η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Την 1η Έκθεση Ροδιού, διοργανώνει η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στον Πύργο Ηλείας (κτίριο πρώην ΝΕΚΤΑΡ Ντοάς).

Στη διάρκεια της Έκθεσης οι παραγωγοί ροδιού, μέτοχοι της εταιρίας, θα παρουσιάσουν τη φετινή – πρώτη παραγωγή τους,  η οποία εφοδιασμένη με τα απαραίτητα πιστοποιητικά (AGRO 2.1   2.2 ,GLOBAL GAP) ταξιδεύει ήδη στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Προσκεκλημένοι και επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον κόσμο της εταιρίας, να μάθουν για τη δράση και τους επόμενους στόχους της,  να δοκιμάσουν το θαυμάσιο καρπό της ποικιλίας wonderful των ροδώνων της, χυμό αλλά και γρανίτα φτιαγμένη από σπεσιαλίστα συνεργάτη της εταιρίας.

Η 1η Έκθεση Ροδιού, είναι μια παρέμβαση στο χώρο  του νωπού φρούτου, αλλά και μια γιορτή της παραγωγής και της αγοράς της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., μιας εταιρίας που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ως δράση κοινωνικής επιχειρηματικότητας, με ένα σχέδιο ολοκληρωμένης και καθετοποιημένης διαχείρισης στην καλλιέργεια, την παραγωγή, την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων της.  
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. έχει 174 μετόχους και πάνω από 100 κτήματα-ροδώνες.


 ~~~~~~ * * * ~~~~~

Πρόσκληση
Σε συνέντευξη Τύπου

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στον Πύργο (κτίριο πρώην Νέκταρ Ντοάς, 3ο χιλιόμετρο Πύργου – Καλαμάτας).

Στη διάρκεια της συνέντευξης, που γίνεται με την ευκαιρία της πρώτης παραγωγής ροδιού από τους ροδώνες της εταιρίας, της τοποθέτησής του στις αγορές, αλλά  και της 1ης Έκθεσης Ροδιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2.11.14,  θα παρουσιασθεί το οικονομικό και κοινωνικό προφίλ της εταιρίας, τα μεγέθη και οι στόχοι της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου