********************************

.....................................................* χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωση για τον αγροτικό κόσμο *
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

1ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Κοινότητας Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Ανατολικής Αττικής «Μπρεξίζα»


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Μαρτίου, από τις 10:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ, στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου της Νέας Μάκρης, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Κοινότητας Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Ανατολικής Αττικής «Μπρεξίζα».
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς! Φέρτε το εμπόρευμά σας, κάθε είδους αντικείμενα που πια δε χρησιμοποιείτε, φαγητά και γλυκά ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, και ανταλλάξτε τα στο Παζάρι.
Το Παζάρι θα λειτουργήσει μόνο με το τοπικό εναλλακτικό νόμισμα της Κοινότητας, που είναι το «Μάραθο». Γίνετε μέλος επιτόπου στο σύστημα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή άλλη υποχρέωση, κι εμείς ενεργοποιούμε αμέσως το λογαριασμό σας και αποκτάτε τα πρώτα σας 60 Μάραθα ώστε να κάνετε τις συναλλαγές σας. Χρειάζεται μόνο να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.
Στο παζάρι θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, φαγητό, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.
Δηλώστε συμμετοχή έως τις 7 Μαρτίου στο mail: info.brexiza@gmail.com ή στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Γίνετε μέλος στο σύστημα συναλλαγών «cyclos», μέσω του site μας www.brexiza.gr, και ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας, προσκομίζοντας μια φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας σε ένα από τα τρία συνεργαζόμενα καταστήματα:

1. Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ", Αγίας Παρασκευής 18, Νέα Μάκρη.
2. Κατάστημα Βιολογικών Προϊόντων "GET BIO", Λ. Μαραθώνος 25, Αγία Μαρίνα.
3. Καφετέρια "MARE CAFE", Παραλία Νέας Μάκρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου